Könyvelő és Adótanácsadó Kft

ANGEL Consulting Könyvelő és Adótanácsadó Kft
6722.Szeged, Tábor utca 7/B.
Adószám: 11396325-2-06
E-mail: angelconsulting@invitel.hu

Bemutatkozás

Cégünk több mint 20 éves könyvelőirodai múlttal és könyvelésben szerzett szakmai tapasztalattal áll rendelkezésre és komplex könyvviteli és bérszámfejtési szolgáltatást nyújt társaságok, egyéni vállalkozók, non-profit szervezetek, németországi telephelyes cégek részére Szegeden és országszerte.

Könyvelő irodánk megfelelő képesítéssel regisztrált mérlegképes könyvelői, adótanácsadói, közgazdasági felsőfokú végzettséggel és sok éves szakmai tapasztalattal áll megbízóink rendelkezésére, nagy gondot fordítva a munkatársaink folyamatos szakmai képzésére.

Munkánk alapja a vállalkozások törvényi előírásoknak megfelelő könyvelése, annak érdekében, hogy teljes mértékben eleget tudjunk tenni adó és társadalombiztosítási kötelezettségeiknek és pontos képet kapjanak vállalkozásuk helyzetéről.

Célunk, hogy segítsük ügyfeleink vállalkozásának hatékony működését a lehetőségek kihasználásával, de a vonatkozó adó, tb és egyéb jogszabályok betartása mellett. Igény szerinti gyakorisággal adunk tájékoztatást a vállalkozások pénzügyi-jövedelmi helyzetéről.

Fontosnak tartjuk, hogy partnereinket informáljuk az aktuális törvényi változásokról és segítségükre legyünk gyakorlati tanácsokkal. Annak érdekében, hogy optimalizálni tudjuk az adóterheket, fontosnak tartjuk a személyes konzultációt, kommunkációt. Fontos, hogy a kérdések ne maradjanak megválaszolatlanok!!!!

Sikerünk titka a cégfilozófiánk is:” Megbízhatóság, pontosság, szakértelem!”

Az Ön nyugalmának egyik záloga a biztonság. Ezt a biztonságot az Angel Consulting Kft maradéktalanul kiszolgálja. Ezt támasztja alá az is, hogy munkánkért teljes felelősséget vállalunk és megbízóink biztonsága érdekében szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk.

A közös együttműködés reményében szeretettel várjuk nem csak szegedi leendő ügyfeleink jelentkezését.